65 Hypotheek

Wat de profeten van de nieuwe woningen paradigma niet bespreken is dat vastgoedmarkten soortgelijke cycli hebben meegemaakt in het verleden en die periodes beschreven als nieuwe paradigma's worden vaak gevolgd door perioden van nood op de vastgoedmarkten, waaronder executoriale verkopen, faillissement en bankfaillissementen. De zaak van de Japanse onroerend goed bubble is leerzaam. Japan had een beurs zeepbel in de jaren 1980 dat zeer vergelijkbaar met de ons beurs zeepbel in de jaren 1990 was. Zoals de Japanse beurs begon om buste, de vastgoedmarkt bleef zeepbel. Een algemene index van de Japanse onroerend goed blijkt dat de prijzen stegen bijna twee jaar na de beurs crashte met prijzen die boven pre crash niveaus voor meer dan vijf jaar. De hausse in de woningbouw duurde bijna zes jaar na de beurscrash. Prijzen voor commerciele, industriele en residentiele vastgoed in japan blijven dalen en zijn nu lager dan de gemeten in 1985, toen deze statistieken voor het eerst werden verzameld niveaus. Het is nu drie jaar geleden dat de Amerikaanse beurscrash. Greenspan heeft aangegeven dat de rente binnenkort kon omkeren hun cursus, terwijl op langere termijn de rente al hoger zijn verhuisd. Een hogere rente zou een ommekeer teweegbrengen in de woningmarkt en de drogredenen van het nieuwe paradigma, inclusief de wijze waarop de hausse op de huizenmarkt heeft geholpen bedekken stijgingen van prijsinflatie bloot.

65 Hypotheek

Helaas zal deze blootstelling huiseigenaren gekwetst en het grotere probleem zou de Amerikaanse belastingbetaler, die worden gedwongen zou de redding van de banken en de overheid gesponsorde hypothecaire borgen die onverantwoorde leningen praktijken hebben aangemoedigd geraakt hypotheek. Nogmaals, Fed-voorzitter Alan Greenspan heeft een nieuwe leeftijd economische wondermiddel, en eerder dit jaar juichte hij zijn bijdrage aan het economisch herstel: een zeer lage rente en lagere belastingen relatief robuuste ontwikkelingen in de woningbouw en huishoudelijke uitgaven toegestaan. Inderdaad, residentiele bouwactiviteit schoof gestaag gedurende het jaar. De sleutel tot dit wondermiddel is het proces van het eigen vermogen extractie die optreedt wanneer mensen herfinancieren hun huizen, ze nemen het eigen vermogen uit en breng het naar hun levensstandaard te verhogen 65 Hypotheek. Echter, omdat de variabele rente hypotheken zijn zo laag, hun betalingen daadwerkelijk naar beneden, zodat ze meer van hun inkomen te besteden, of ze kunnen upgraden naar een duurdere woning. Andere consumenten uitgaven, mede door de grote winning van opgebouwd vermogen in woningen gefinancierd, zijn huidige hypotheekrentes blijven trend omhoog historische rentetarieven hypotheek. De meeste equity extractie als gevolg van de gerealiseerde meerwaarden op de verkoop aan huis gebeurt meestal als gevolg van het huis omzet. Maar in het afgelopen jaar, weerspiegeld een bijna gelijk bedrag van de gefinancierde schuld uitbetalingen in verband met een ongekende stijging van de hypotheek herfinancieringen.

Historische Hypotheekrente 65 Hypotheek

Zoals de norm, Greenspan dekt zijn uitspraken hypotheekrente. Hij beschouwt ook een aantal van de mogelijke nadelen en valkuilen aan de horizon voor het nieuwe paradigma in de woningbouw, maar uiteindelijk concludeert hij dat we niets te vrezen hebben echt. Lage rente, stijgende huizenprijzen en lagere financieringslasten betekenen dat we daadwerkelijk onze cake (huizen) te hebben en het ook eten (Equity extractie). Om zeker te zijn, de hypotheekschuld van huiseigenaren ten opzichte van hun inkomen is hoog door historische normen. Maar als gevolg van de lage rente, de onderhoudsbeurt voor de hypotheekschuld van huiseigenaren ten opzichte van de overeenkomstige beschikbare inkomen van die groep is ruim onder het hoge niveau van de vroege jaren 1990 Rabobank 65 Hypotheek. Bovendien, dankzij aanhoudende grote winsten in residentieel vastgoed waarden, eigen vermogen in woningen is blijven stijgen, ondanks aanzienlijke gefinancierde schuld extracties. Het toevoegen van de vaste kosten in verband met andere financiele verplichtingen, zoals huurbetalingen van de huurders, afbetaling consumentenkrediet, en auto leasing, de totale onderhoudskosten waarmee huishoudens in verhouding tot hun inkomen lager zijn dan de vorige pieken en lijken niet om een belangrijke oorzaak te zijn van zorg op dit moment. Echte investeringen in woningen is ver boven zowel het historische trend en zelfs boven het cyclisch kanaal gesprongen. Dit geeft voor mij aan dat er een zeepbel in residentieel vastgoed.

Vorig jaar is het negende jaar op rij dat de investeringen in woningen was positief, de eerste keer dat ooit heeft voorgedaan sinds de statistiek is verzameld. Onlangs kwam ik een stukje van anekdotisch bewijs van een huizenbubbel hypotheek berekenen. Afgelopen zondag middag, een vriend van mij zet een voor verkoop door eigenaar bord in de voortuin van een klein huis bezat hij in een zijstraat. Het was niet in de lijst met een makelaar of in de krant, maar hij niettemin had een paar gesprekken die middag, met veel meer variabele hypotheek aflossen te volgen, en binnen een paar dagen had hij meerdere aanbiedingen voordat ze uiteindelijk het aanvaarden van een bod dat was over zijn oorspronkelijke vraagprijs. Mainstream economen die de mogelijkheid van een huizenbubbel korting zou dergelijk bewijs ontslaan. Maar ze ook alle macro bewijs van de huidige hausse op de huizenmarkt te negeren en zien het als een positieve ontwikkeling. Bijvoorbeeld, het aantal nieuwe woningen worden gebouwd is op een all time high, ondanks een zachte arbeidsmarkt. De prijzen van huizen zijn ook, maar mainstream economen hebben over het algemeen genegeerd deze ontwikkeling als goed, en zoals hierboven aangegeven, Greenspan ziet dit als een positieve ontwikkeling 65 Hypotheek – Sommige economen kan zelfs verwijzen naar de index van de consumptieprijzen, waaruit blijkt dat de component huisvesting in de cpi is stabiel of daalt.

En toch verslagen komen uit bijna elke dag zeggen dat de huizenprijzen zijn dramatisch en het instellen van registers over het hele land. Recordprijzen zijn onlangs gemeld in de San Francisco Bay Area, denver, boston, Amsterdam, de staat Washington, en zelfs Buffalo, Amsterdam. Landelijk is de prijs van een gemiddelde eengezinswoning steeg met 15 procent tussen 21 en 23, met de regionale toename van 30 procent in het noordoosten, 8 maximale hypotheek. In het afgelopen jaar zijn er toenames gemeld als 18. Interessant is dat de mediane prijs daadwerkelijk gedaald 7. 3 Procent in het zuiden sinds de piek in het derde kwartaal van 23, terwijl de prijzen over het algemeen vlak zijn geweest in het westen. Uit de statistieken van de laatste paar kwartalen zou dus suggereren dat de huizenbubbel kan hebben bijgevuld uit, of op zijn minst tijdelijk afgekoeld, in het grootste deel van het land. Waarom zijn de huizenprijzen zijn gestegen? David Lereah, chef-econoom bij de National Association of Realtors, verklaarde: Het is een simpele kwestie van vraag en aanbod ING. We blijven meer huizenkopers dan verkopers in de meeste van het land, wat resulteert in een strakke behuizing voorraden en hogere tarieven van thuis koersstijging hebben. Natuurlijk is de oorzaak van de hogere huizenprijzen is dat de Federal Reserve de rente hypotheekrente heeft gehouden, en dus op een historisch lage tarieven zodat mensen vinden het makkelijker om huizen te financieren. In feite, ondanks een maximale hypotheek rabo 18 procent stijging van de huizenprijzen sinds 21, de mediaan maandelijkse betaling gelijk gebleven op EUR 789 per maand en de mediaan betaling als een percentage van het inkomen is zelfs gedaald. Dit is de magie van de monetaire inflatie, met dank aan Alan Greenspan. De prijs van zo ongeveer alles gaat omhoog deze dagen hypotheek oversluiten. Benzine is hoger, zuivelproducten zijn hoger, papierproducten en zowat alles wat hoger 65 Hypotheek. Mainstream economen verrast klonk door de recente opleving van de inflatie en ze hebben ons elke excuus om tekenen van inflatie negeren aangeboden: Negeer de stijgende olieprijzen. Negeer hogere belastingen en de overheid kosten.

65 Hypotheek Hypotheek Berekenen

En dan is er hun smerig geheim over huizenprijzen. Hogere prijs de inflatie mag geen verrassing gezien het feit dat de Fed is toegenomen de geldhoeveelheid met 25 procent in de periode 21 03 zijn geweest. Daarnaast is de prijs van basisproducten stijgt al vele maanden en deze hogere grondstoffenprijzen uiteindelijk om te zetten in de prijs van goederen en diensten. Een belangrijke indicator van de hogere grondstoffenprijzen is de Dow Jones Commodity Index (Stock prijzen van de belangrijkste producenten van basisproducten). Het is gestegen sinds het vierde kwartaal van 21 en is verdubbeld in waarde sinds die tijd. Deze aandelenindex is nu hoger dan het ooit is geweest, buiten de blip die zich in medio 22. Er is volop prijsinflatie nog in de pijplijn. De ervaring van de jaren 1970 zou suggereren dat de inflatie gooit olie op zeepbellen op de huizenmarkt, omdat de hypotheekshop maastricht de materiele vaste activa als woningen dienen als een hedge tegen inflatie. Huizenprijzen nooit of zelden, naar beneden gaan.

Hypotheekrente-rentetarieven.nl, ,